Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa assegura que no proposaven carteres residuals i que la contraproposta de TxA "no era equilibrada en funció dels resultats electorals"
Gina Sabadell juliol ràdio

Unitat i Tots per Argentona van fer públic que finalment no han arribat a un acord de govern i, a través dels seus respectius comunicats, van explicar les propostes i contrapropostes que han desencadenat aquest trencament de les negociacions. Unitat oferia a TxA fer-se càrrec de les àrees de Verd Urbà i Espai agrari, Gent gran, Salut i Empresa i Ocupació. TxA afirmava que amb aquesta proposta deixava la seva formació un paper secundari i residual. Avui l'alcaldessa, Gina Sabadell, assegura que es tractava de "regidories importants i reptes que haurien fet molt bé, haurien pogut acceptar i tirar endavant". Per la seva banda, Sabadell creu que la contraproposta de Tots per Argentona era agosarada, ja que demanava gestionar Hisenda, Obra Pública, Comerç i Turisme, Medi ambient i Residus, i Esports, regidories amb "molta responsabilitat". L'alcaldessa creu que aquesta proposta representava un "desequilibri de forces en funció dels resultats electorals", ja que Unitat va aconseguir "el doble de regidors que TxA".

D'altra banda, Gina Sabadell tanca la porta a intentar un pacte de govern amb una altra formació però es manté oberta a assolir pactes puntuals amb qualsevol dels grups municipals.

Podeu escoltar l'entrevista a l'alcaldessa, Gina Sabadell:

Publicat el 29.07.2020