Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 25.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Una mestra argentonina atrapada a Katmandú per la crisi del coronavirus
Clara Bellavista es trobava fent classes en una zona rural del Nepal juntament amb dos integrants de l'ONG "Mataró to Nepal"
nepal

L'argentonina Cara Bellavista i dos cooperants més es troben atrapats en un hotel de Katmandú després que el Nepal hagi suprimit tots els vols internacionals per la crisi del coronavirus. L'Assun, l'Andrés i la Clara havien comprat els vols de retorn per aquest mateix dimecres però l'espai aeri ha quedat suspès. Els tres afectats han contactat amb el Ministeri d'Exteriors Espanyol i el Departament d'Acció Exterior de la Generalitat que els ha ofert suport però de moment cap solució concreta. D'altra banda, la companyia aèria Qatar, ja els ha informat que no hi haurà vols abans del 4 d'abril.

Els tres membres de "Mataró to Nepal" realitzaven des del mes de gener un projecte de voluntariat pedagògic a Runchet. Es tracta d'un poblat rural de Nepal, situat a tres dies caminant de Katmandú, sense internet ni informació de l'exterior. Han viscut aliens al temporal "Glòria" i als greus incendis forestals d'Austràlia fins que la necessitat de renovar els visats els ha fet anar a Katmandú i assabentar-se també de la pandèmia del coronavirus. A l'espera d'una solució per tornar, Bellavista explica a Ràdio Argentona que es troben en un hotel i que "l'ONG ens ajuda a cobrir el cost però si aquesta situació s'allarga, no serà sostenible".

Escolta l'entrevista a Clara Bellavista:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800