Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 03.12.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Alerta per fort vent
Activat el Pla Especial d'Emergències per un episodi que afectarà la comarca des d'aquesta tarda i fins dijous al matí
avís vent 4 desembre
Activat el Pla Especial d'Emergències per un episodi que afectarà la comarca des d'aquesta tarda i fins dijous al matí

La Generalitat de Catalunya ha activat el Pla Especial d'Emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d'alerta per l'episodi que viurem entre aquesta tarda i dijous al migdia. La previsió és que l'interval de més perill sigui durant el dia de demà quan les ràfegues podrien superar, a Argentona, els 80 o 90 km/h. També es preveu que plogui durant tot el dia de demà tot i que, des del Consell Comarcal del Maresme, no esperen grans quantitats d'aigua.

El meteoròleg del Consell Comarcal, Quim Serra, assegura que fa gairebé vint anys que no hi havia una previsió similar. Ens hem de remuntar al 2001 quan, al mes de novembre, es van registrar cops de vent de 134km/h a Arenys de Mar, "unes senyores ventades i un temporal marítim important". Doncs segons Quim Serra, la previsió per demà té "unes característiques similars". És per això que des de les diferents administracions alerten del perill que poden suposar aquestes ràfegues tant per la possible caiguda d'arbres com del mobiliari urbà, en especial els llums de Nadal, que estan penjats de manera provisional.

A Argentona es preveu que el més perillós sigui el vent però si us heu de desplaçar a municipis de la costa, heu d'anar amb compte amb el temporal marítim. Segons la previsió del Consell Comarcal del Maresme, a la comarca les onades podrien arribar a superar els 4 metres.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800