Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 08.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Plaįa de Vendre acollirā una matinal 'calderiana'
Demā al matí el colˇlectiu Lectures en Veu Alta ens proposa tallers infantils i molta literatura per homenatjar el periodista i escriptor, Pere Calders
calders_9nov

Enguany es commemoren els 25 anys de la mort del periodista i escriptor Pere Calders. Amb l'objectiu de retre-li un homenatge a Argentona, el colˇlectiu Lectures en Veu Alta ha organitzat una matinal a la Plaįa de Vendre. A les 11h l'Agrupaciķ Escolta Calabrot dirigirā tallers infantils al voltant de la figura de Pere Calders i a les 11.30h la néta de l'escriptor, Diana Corominas, presentarā el llibre "Sobre l'exili, el feixisme i la censura".

A les 12.15h tindrā lloc un dels actes més populars on 25 rapsodes interpretaran micro contes de Pere Calders extrets del seu llibre "Contes portātils". Una de les integrants de Lectures en Veu Alta, Laura Gállego, assegura que és l'activitat on han aconseguit aplegar més gent dalt l'escenari i afirma que els "fa molta ilˇlusiķ haver pogut engrescar tot tipus de gent, amb molts perfils, gent jove i gent gran". De tot plegat en podreu gaudir demā a partir de les 11h a la Plaįa de Vendre.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800