Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 04.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Els Gegants d'Argentona viatgen a Mallorca per primera vegada
La colla argentonina participarà en la XX Trobada de Gegants que tindrà lloc aquest diumenge a Inca en el marc de les festes de Santa Maria la Major
geganters on tour

Fotografia Gegants Argentona

Els Gegants d'Argentona viatjaran per primera vegada a Mallorca per participar en la XX Trobada de Gegants. La jornada tindrà lloc aquest diumenge a Inca en el marc de les festes de Santa Maria la Major que és la copatrona de la ciutat. El diumenge a les deu del matí tindrà lloc la plantada de gegants i una hora més tard s'iniciarà la cercavila. A les dotze del migdia serà el torn del "Ball de Bot" a càrrec dels Revetlers des Puig d'Inca, una oportunitat única per gaudir d'aquest ball popular abans del ball de gegants.

El president de l'entitat, Jordi Gual, ha detallat en una entrevista a Ràdio Argentona que divendres marxaran dues persones en vaixell per transportar el cotxe amb el remolc i dissabte s'hi desplaçaran uns vint-i-cinc membres en avió. Jordi Gual s'ha mostrat convençut que tot i la brevetat del viatge aprofitaran cada moment per conèixer les altres colles, els pobles i les seves tradicions. El cap de colla ha explicat que "aquestes sortides de més d'un dia són les que cohesionen a la colla, ens coneixem més i fem pinya". Per aquest motiu ja han començat a organitzar la de l'any vinent que tindrà lloc a Puigcerdà.  

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800