Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 31.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Diputaciķ anuncia l'inici de les obres de millora de la carretera C-1415
carretera_c1415
L'objectiu dels treballs és millorar la seguretat viāria d'un tram marcat pels revolts i els accessos a finques privades


La Diputaciķ de Barcelona inicia el proper dilluns, 4 de novembre, les obres de millora dels revolts de la carretera en el tram comprés entre el punt quilomčtric 1.680 i 1.950 del terme municipal d'Argentona. Aquest tram presenta un traįat sinuķs amb poca visibilitat i amb diversos accessos a propietats privades. El projecte té un pressupost de licitaciķ de 305.986 euros i un termini d'execuciķ de dos mesos. L'objectiu dels treballs és millorar la seguretat viāria d'aquest tram de carretera en el que hi ha alguns accessos a finques privades, alguns dels quals tenen permčs el gir a l'esquerra.

L'actuaciķ comportarā l'establiment de carrils de canvi de velocitat als accessos del marge dret de la carretera (a la imatge assenyalats en blau). També es millorarā la visibilitat de parada, reculant la posiciķ d'un tram de la pantalla acústica existent. Finalment es prohibiran els girs esquerres en tot el tram.

Les obres produiran afectacions puntuals al trānsit, aixō no obstant o és previst donar pas alternatiu excepte en situacions puntuals. 

argentona_projecte_c1415

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800