Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 30.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Surt al carrer el Cap de Creus 154+1
capdeweb154+1
Els efectes del canvi climātic, el nou enfocament de la participaciķ ciutadana i la Temporada sķn els principals continguts

El Cap de Creus ja és al carrer. El butlletí municipal obre portada amb els efectes del canvi climātic a Argentona a partir d'una entrevista amb l'enginyer forestal Oriol Bassa. La participaciķ ciutadana i la programaciķ cultural de la tardor sķn els altres temes destacats de la revista.

El número de setembre – octubre també conté reportatges sobre la nova temporada de Rādio Argentona i sobre la Festa Major, amb una selecciķ d'imatges. Per altra banda hi trobareu informaciķ d'esports, amb una pāgina dedicada a la Burriac Xtrem, notícies municipals i una entrevista a René Jean Amba, un artista camerunčs que viu a Argentona.

Finalment, també hi trobareu les seccions habituals de cartes al lector, xarxes socials, espitllera histōrica i la tribuna política dels grups municipals.

La revista ja s'ha repartit al centre de la vila, Madā i el barri del Cros. Per motius aliens al Cap de Creus, el repartiment a les urbanitzacions no es podrā realitzar a terme fins l'11 de nombre.

Descarrega't el Cap de Creus 154+1 clicant a l'enllaį

Cap de Creus 154+1 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800