Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 09.09.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El Moviment És Vida comenįa el curs amb novetats
Canvia la professora de gimnāstica, s'amplien els horaris de balls en línia i es revitalitza el curs de costura
Gimnāstica terapčutica

El Moviment És Vida comenįa la temporada amb diverses novetats. La primera és el canvi de professor al curs de gimnāstica terapčutica que, a partir d’ara, dirigirā Carla Sala. Ella elaborarā una fitxa tčcnica de cada alumne per tal que les classes puguin ser “més personalitzades” tal com han explicat les integrants de l’entitat, Anna Riera i Maria Mercč, al programa A Mig Matí. Les classes seran dimarts i dijous de 9.15h a 10.15h. 

També s’amplien els horaris del curs de Ball en línia, ja que cada vegada hi ha més interessats en aprendre’n. S’ofereixen classes de ball els dilluns i dimecres de 10h a 11h. D’altra banda, el Moviment És vida vol revitalitzar el curs de costura. Amb aquest objectiu, les integrants s’han posat en contacte amb l’AMPA de l’Institut per buscar més alumnes joves. A més, també canvia l’horari que passa dels divendres als dijous de 16h a 17.30h. 

I per últim, també ofereixen classes d’anglčs els dilluns, dimecres i divendres al matí que es poden ampliar en funciķ dels inscrits. Tots els cursos comenįaran la setmana vinent i es duran a terme a l’antiga Fābrica Velcro.

Podeu escoltar l’entrevista a l’Anna Riera i la Maria Mercč al programa A Mig Matí:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800