Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Natura és Cultura: Art terrestre com a terāpia
El projecte ideat per la Fundaciķ Setba s'ha adreįat a persones que conviuen amb transtorns mentals
arbre web

Aquest migdia ha tingut lloc la cloenda del projecte Natura és Cultura a la finca d’El Viver d’Argentona. Natura és Cultura és un projecte ideat i organitzat per la Fundaciķ Setba, que neix l’any 2012 en forma de taller artístic a l’entorn natural i estā adreįat a persones que conviuen amb trastorns mentals.

Aquest ha estat el segon any que l’activitat es duu a terme a Argentona. Durant una setmana, un grup d’usuaris del Servei de Salut Mental de l’Hospital de Matarķ, ha realitzat una intervenciķ artística en una de les pinedes de la finca d’El Viver, sota la direcciķ artística de l’artista mataroní Josep Maria Codina.

La proposta creativa, consistent a fer pintures a les escorces dels arbres, estā emmarcada dins dels principis del “Land Art” (Art terrestre), segueix l’estela que va deixar el pintor i escultor basc Agustín Ibarrola al bosc d’Oma (Bizkaia), amb una perfecta complicitat entre art i entorn natural. El resultat de la intervenciķ també es podrā veure el 15 de setembre, durant la festivitat de la Mare de Déu d’El Viver.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800