Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comencen les obres d'arranjament de voreres
obres puig i cadafalch
Afecten 5 carrers del centre d'Argentona, tenen un cost de 250 mil euros i s'allargaran 4 mesos

Fil a l'agulla a un dels projectes més reclamats pels veīns d'Argentona. Dimecres van comenįar les obres d'arranjament de voreres en mal estat i també de millora de l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduīda. El cost total dels treballs és de 250 mil euros, afectarā 5 carrers del centre urbā i, també, la plaįa Nova. És previst que els treballs s'allarguin entre 4 i 5 mesos.

L'arranjament de voreres va ser el gran projecte guanyador dels Pressupostos Participatius del 2018. La redacciķ del projecte s'ha fet atenent al Pla d'Accessibilitat aprovat per l'Ajuntament d'Argentona. Tot i que el pla inclou molts més carrers el municipi, en aquesta primera actuaciķ s'han prioritzat els del centre d'Argentona que tenen més ús pel seu carācter de via escolar i comercial.

Els treballs els realitzarā l'empresa Fercuma Maquinaria S.L. en dues fases, la primera es concentra a l'Avinguda Puig i Cadafalch i es durā a terme abans de Festa Major. La segona fase s'iniciarā un cop acabada la festa i afectarā els carrers: Doctor Samsķ, Bernat Riudemeia, Mestre Falla, Doctor Farrero i plaįa Nova.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800