Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 04.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Generalitat i l'AMI estudien l'estratčgia de resposta a la sentčncia del procés
L'alcalde, Eudald Calvo, es reuneix avui amb el president Torra en qualitat de vicepresident de l'AMI
eudald_calvo_ami

Aquesta tarda l'alcalde d'Argentona es reuneix amb el President de la Generalitat, Quim torra, en qualitat de vicepresident de l'Associaciķ de Municipis per la Independčncia (AMI). Eudald Calvo participa així a la ronda de trobades que manté el president per teixir una estratčgia comuna per fer front a la sentčncia del judici del procés que s'espera per la tardor. "Esperem que la resposta que s'articuli estigui a l'alįada de la gravetat dels fets", explica Calvo. 

La trobada d'aquesta tarda arriba precedida per la reuniķ que va celebrar ahir a Vic l'Associaciķ de Municipis per la Independčncia (AMI). Era la primera reuniķ de l'AMI després de les eleccions del 26 de maig i, entre altres temes, es va presentar un informe sobre les majories independentistes als nous consistoris catalans, del qual se'n desprčn que un total de 65 municipis podrien entrar a l'AMI, mentre que 34 en podrien sortir. 

El Consell Directiu també va valorar ahir la campanya 'Regidor per la República' que va engegar l'AMI perquč els cārrecs electes escollits a les passades eleccions municipals prometessin el seu cārrec utilitzant una fķrmula que els comprometia en continuar treballant per a la República Catalana. Es calcula que més de 4.200 regidors van fer servir la fķrmula de l'AMI. Per Eudald Calvo aixō significa que l'independentisme es manté

Per altra banda, la sessiķ d'ahir també va servir per acomiadar alguns membres de l'executiva i directiva que deixaran de formar-ne part, un total de 15, entre ells cārrecs com la secretaria, la tresoreria i dues vicepresidčncies.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800