Notícies
Publicat el 11.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El Festival Sense Portes eleva el llistó
senseportes 2019
Cap de setmana rodó amb una programació d'espectacles de gran factura

La 7a edició del Festival Sense Portes va brindar un cap de setmana molt intens. Aquest certamen d'arts de carrer, que enguany organitzava l'Ajuntament d'Argentona de la mà del col·lectiu Sense Portes, gran artífex durant els anys precedents, va comptar enguany amb un nou impuls a nivell logístic i d'infraestructures que va permetre oferir a les companyies participants i al públic assistent una gran experiència.

Durant dos dies es van poder veure propostes de gran nivell artístic i escènic, en àmbits multidisciplinars com el teatre, la dansa, música, espectacles infantils i familiars, humor, acrobàcies, entre d'altres. La concentració dels espectacles a alguns dels espais més singulars i estratègics del centre urbà, com la plaça Nova, l'antiga Velcro, Can Doro, la plaça de Vendre o la plaça de l'Església, entre d'altres, va permetre reforçar la organització i funcionament del festival. La creació d'un punt d'informació o la instal.lació d'una zona de food trucks a la plaça de Vendre van ser altres serveis paral.lels molt ben acollits.

Des de l'Ajuntament es treballa ja en ampliar la dimensió del Festival Sense Portes i ubicar alguns espectacles a d'altres espais del municipi de cara a la propera edició, programant algunes propostes als veïnats.

El Festival també va voler introduir un marcat accent local, amb la inclusió de l'espectacle Desvariacions d'Otel.lo (working progress), a càrrec de l'argentonina Alba Sarraute, o alumnes del col·lectiu de circ Cronopis, de Mataró.

L'Ajuntament d'Argentona agraeix el suport i l'aportació dels membres del col·lectiu Sense Portes, així com dels voluntaris i col·laboradors que han contribuït decisivament a que el Festival torni a ser un èxit.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800