Notícies
Publicat el 04.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Darrer ple ordinari del mandat
Ple juny 2019
Regidors i regidores que no repetiran en el proper consistori van aprofitar per acomiadar-se

Aquest dilluns es va celebrar el ple corporatiu del mes de juny de l'Ajuntament d'Argentona, darrera sessió ordinària del mandat. L'alcalde Eudald Calvo va informar a l'inici que el concurs per l'explotació del bar de la piscina ha quedat desert i que se cercarà una altra fórmula de concessió de serveis.

El ple va aprovar per unanimitat l'adjudicació del contracte de manteniment d'alarmes i extintors. Es va retirar de l'ordre del dia el punt d'aprovació del Pacte del temps d'Argentona. També es va fer una actualització dels models de declaració a inscriure en el Registre d’Interessos de l’Ajuntament d’Argentona.

Va prosperar també el reconeixement extrajudicial de crèdits corresponent al 2018, i una modificació de crèdit per atendre aquestes despeses de l'any anterior, amb l'abstenció de Tots x Argentona.

També es va reconèixer l'augment de retribució dels treballadors públics segons estableix el Reial Decret 24/2018. I es van modificar els membres de la Comissió d'Investigació, d'acord amb el protocol d'assetjament laboral. I en darrer terme també es va prorrogar, amb el vot unànime, la concessió demanial de l’adequació i explotació del servei de bar del poliesportiu municipal fins l'agost del 2020. Al torn de precs i preguntes, Tots x Argentona va consultar per l'estat del concurs de licitació del servei de les escoles bressol.

A la part final, els portaveus i regidors dels diversos partits van aprofitar per avaluar el mandat i els resultats de les darreres eleccions municipals. També els càrrecs electes que tanquen la seva etapa al consistori van voler acomiadar-se públicament.

Àudio del ple

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800