Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 15.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El pati de l'escola del Cros torna a reobrir portes fora de l'horari lectiu
L'Ajuntament d'Argentona vol traslladar les activitats més lúdiques i esportives de la plaça Sant Miquel del Cros i que generen molèsties entre els veïns
pati Cros

L'Ajuntament d'Argentona ha decidit reobrir les portes del pati de l'escola Sant Miquel del Cros fora de l'horari lectiu, des d'aquesta setmana i fins al desembre, una mesura que ja es va dur a terme fa un temps i que, coincidint amb la bonança meteorològica, pretén traslladar a aquest espai diverses activitats lúdiques i esportives que de manera regular es duen a terme a la plaça Sant Miquel del Cros i que sovint són motiu de malestar entre els veïns i generen problemes de convivència.

Així, el pati estarà disponible des de les 5 de la tarda i fins a les 8 del matí, amb excepció de les franges en què es realitzin tasques de neteja. Els festius, caps de setmana i durant l'estiu, quan no hi hagi activitats escolars o d'altres activitats com els casals d'estiu, romandrà obert les 24 hores, també amb excepció de les hores en què es realitzin tasques de neteja.

Durant els darrers mesos ja s'han dut a terme diverses accions per pacificar l'ambient i el soroll de la plaça. Una de les intervencions va ser la instal.lació de diversos elements lúdics i de salut, així com mobiliari de pícnic, al Passatge de Ponent, per tal de derivar ja algunes d'aquestes activitats que es fan a la plaça Sant Miquel del Cros.

Vist els resultats i la notable acceptació veïnal que va tenir l'obertura del pati durant els mesos d'estiu de 2018, l'Ajuntament d'Argentona, a través de l'Oficina municipal del Cros i després de consensuar-ho amb la direcció del centre, ha valorat repetir l'experiència. Sí es demana, tant als usuaris com als veïns i veïnes que facin ús del pati, el màxim civisme i que vetllin pel bon ús de la instal.lació i els seus elements.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800