Ajuntament d'Argentona
La Garrinada d'hivern comptarÓ aquest divendres amb els concerts de Senyor Oca, Simbiosi, Busta & DJ Can & AdriÓ i PD Badabronx

Aquest divendres dia 11 de gener Cal GuardiÓ acollirÓ la quarta ediciˇ del Garrivern que organitza La Garrinada en el marc de la Festa Major de Sant JuliÓ. El tret de sortida serÓ a les 22 hores i els primers a pujar a l'escenari seran els rapers locals Busta amb DJ Can & AdriÓ. Seguidament, els vilassarencs Simbiosi ens oferiran la seva proposta musical amb la qual van guanyar el Maresmusic (Concurs de M˙sica Jove del Maresme). El moment mÚs cÓlid de la nit arribarÓ amb Senyor Oca, un dels actuals referents de l'escena del rap en catalÓ. Finalment, el Punxadiscos Badabronx oferirÓ una de les seves memorables sessions per tancar la primera nit de la Festa Major d'Hivern.

Eloi Campos, president de La Garrinada, ha explicat a una entrevista a RÓdio Argentona que "mantenim el mateix format que l'any passat amb un cartell carregat de noves propostes". En aquest sentit, el p˙blic gaudirÓ tant de grups musicals emergents com d'altres de renom. D'altra banda, es tornarÓ a comptar amb la carpa oberta de manera que permeti protegir als assistents del fred sense haver de tancar el recinte. L'argentonina Maria Cejudo ha dissenyat el cartell que simbolitza una carta del rei de cors per˛ amb silueta porcina, una referŔncia al fet que l'acte s'ha consolidat com el rei de les festes majors d'hivern.

Ja pots escoltar l'entrevista a Eloi Campos, president de La Garrinada:

Publicat el 07.01.2019