Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 07.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Tot a punt per a la 4a ediciķ del Garrivern
La Garrinada d'hivern comptarā aquest divendres amb els concerts de Senyor Oca, Simbiosi, Busta & DJ Can & Adriā i PD Badabronx

Aquest divendres dia 11 de gener Cal Guardiā acollirā la quarta ediciķ del Garrivern que organitza La Garrinada en el marc de la Festa Major de Sant Juliā. El tret de sortida serā a les 22 hores i els primers a pujar a l'escenari seran els rapers locals Busta amb DJ Can & Adriā. Seguidament, els vilassarencs Simbiosi ens oferiran la seva proposta musical amb la qual van guanyar el Maresmusic (Concurs de Música Jove del Maresme). El moment més cālid de la nit arribarā amb Senyor Oca, un dels actuals referents de l'escena del rap en catalā. Finalment, el Punxadiscos Badabronx oferirā una de les seves memorables sessions per tancar la primera nit de la Festa Major d'Hivern.

Eloi Campos, president de La Garrinada, ha explicat a una entrevista a Rādio Argentona que "mantenim el mateix format que l'any passat amb un cartell carregat de noves propostes". En aquest sentit, el públic gaudirā tant de grups musicals emergents com d'altres de renom. D'altra banda, es tornarā a comptar amb la carpa oberta de manera que permeti protegir als assistents del fred sense haver de tancar el recinte. L'argentonina Maria Cejudo ha dissenyat el cartell que simbolitza una carta del rei de cors perō amb silueta porcina, una referčncia al fet que l'acte s'ha consolidat com el rei de les festes majors d'hivern.

Ja pots escoltar l'entrevista a Eloi Campos, president de La Garrinada:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800