Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 05.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
‘El PP demanava una partida major destinada a la seguretat ciutadana per al pressupost del 2019'

El portaveu i cap de llista del PP, Fran Fragoso, ha lamentat la manca de temps per analitzar el pressupost del 2019 i que l’alclade no recollís les seves propostes 

fragoso gran desembre

El portaveu i cap de llista del PP, Fran Fragoso, ha explicat avui al seu torn a la Roda Política que “el PP demanāvem una major partida per a seguretat, presčncia policial i alguns sistemes de vigilāncia. I després de tenir dues reunions amb l’alclade per fer-li arribar les nostres propostes, no les ha recollit”. Així ho ha resumit quan se li ha preguntat per l’asbtenciķ del seu grup en la votaciķ del pressupost per al 2019, que es va celebrar dilluns 26 de novembre en un ple extraordinari i urgent. Fragoso també ha criticat que "els grups municipals només hem tingut una setmana per treballar un pressupost com el de l’Ajuntament d’Argentona”.

El regidor del PP també ha parlat de diversos assumptes del ple ordinari del mes de desembre que va tenir lloc aquest dilluns. Un d’ells és el referent al préstec a llarg termini previst al pressupost 2018 dins el Programa de Crčdit Local de la Diputaciķ de Barcelona, que va quedar aprovat amb l’abstenciķ del seu grup. Fragoso ha argumentat el sentit del seu vot dient que “han demanat crčdit per obres que no es realitzaran i per aixō no ho veig necessari. També penso que és un crčdit que treballa l’equip de govern i, per tant, tampoc els hi posaré pals a les rodes”.

El popular també ha parlat d’un altre punt de l’ordre del dia que es va aprovar per unanimitat, que és el Manifest unitari pel Dia Internacional per l’eliminaciķ de la violčncia envers les dones de 25 de novembre. Fragoso ha assegurat que tan de bo aquest tipus de declaracions no s’hagin de tornar a fer.

El regidor popular també ha analitzat d’altres punts de la sessiķ com la modificaciķ de dos contractes de serveis: el de manteniment de l’equipament Informātic, telefonía IP i wimax; i el de la neteja viāria i de recollida i transport de residus municipals de la vila d’Argentona. Així mateix ha parlat de la mociķ del PSC relaitva al decret dels menjadors de les escoles, i també de les qüestions que va formular en el torn de precs i preguntes.

Escolta l'entrevista completa al portaveu i cap de llista del PP, Fran Fragoso:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800