Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 04.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
‘Volem escollir lliurement l’empresa que gestioni el menjador de cada escola’

El portaveu i cap de llista d'ICV, Āngel Puig, ha fet balanį del ple de desembre i ha donat detalls de la situaciķ de les escoles del municipi

puig gran desembre

En el seu torn a la Roda Política, el portaveu i cap de llista d'ICV i regidor d’Educaciķ, Āngel Puig, ha afirmat que “volem escollir lliurement des de cada escola l’empresa que gestioni els menjadors de les escoles d’Argentona”. Així ho ha explicat mentre analitzava la mociķ que va presentar el PSC al ple de desembre, celebrat ahir dilluns, relativa a instar al Departament d’Ensenyament a aturar els treballs d’elaboraciķ i aprovaciķ del decret de menjadors. La mociķ va quedar a aprovada per unanimitat i Puig ha donat detalls del decret en qüestiķ: “volen regularitzar via Consells Comarcals la gestiķ del tots els menjadors escolars i en la mociķ que vam aprovar ahir queda ben clar que el que volem és que les 3 hores del migdia també sigui un servei educatiu dins el lleure i el servei propi que es dona”, ha assegurat.

El també regidor d’Igualtat ha parlat sobre el Manifest unitari del Dia internacional per a l’eliminaciķ de la violčncia envers les dones del 25 de novembre, punt que va quedar aprovat per unanimitat. Puig ha fet un resum de les necessitats que recull aquesta declaraciķ i ha demanat més recursos “per garantir una atenciķ digna i de qualitat per a les dones en situaciķ de violčncia masclista, especialment en tot el procés de denúncies i procediments judicials”. A més, ha subratllat que també es necessiten més professionals especialitzats en l’atenciķ de filles i fills.

Āngel Puig també ha parlat dels pressupostos del 2019, que es van aprovar dilluns passat en un ple extraordinari i urgent, amb el vot favorable del govern i del regidor no adscrit i amb l’abstenciķ dels grups de l’oposiciķ TxA, PSC i PP. Puig ha donat detalls de com seran els pressupostos en algunes partides de les ārees que ell gestiona.

El regidor d’Educaciķ també ha parlat āmpliament de les diferents queixes que s’han manifestat per part del públic en els darrers plens i que afecten a les tres escoles del nucli urbā, i també als casals d’estiu. 

Escolta l'entrevista completa al portaveu i cap de llista d'ICV, Āngel Puig:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800