Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 27.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Pep Masķ i Montse Capdevila, els dos candidats a les primāries de TxA

La celebraciķ de les primāries tindrā lloc el proper 20 de gener i l'escollit serā l'alcaldable de TxA a les properes eleccions municipals 

assemblea Txa_faldo_gran

El passat diumenge 25 de novembre es va celebrar al Salķ de Pedra l'assemblea oberta a la ciutadania convocada pel grup d'electors Tots per Argentona (TxA) en quč es van tractar diversos assumptes. Un dels més destacables ha estat el de convocar primāries per escollir l'alcaldable de TxA a les properes eleccions municipals del 2019 i que es celebrarā el proper 20 de gener de 2019. Els dos candidats aportats per l'agrupaciķ han estat Pep Masķ, actual cap de llista i portaveu de TxA, i Montse Capdevila actual regidora del grup.

Per una altra banda, durant l'acte es va sotmetre a votaciķ l'aprovaciķ del document on es detallen els valors i objectius de TxA i també es va discutir l'elaboraciķ de la proposta de Model de Poble, que s'acabarā de redactar incloent les propostes i observacions fetes pels assistents.

Ambdķs candidats a les primāries han explicat a Rādio Argentona detallas d'altres punts de l'encontre així com també han volgut subratllar l'unanimitat per part de l'assemblea de reclamar l'acta de regiddor al sr. Eusebi Traby. Segons Masķ i Capdevila aquest reclam respon a la signatura del compromís per part del regidor no adscrit el 2015. Aquesta emissora s'ha posat en contacte amb el sr. Eusebi Traby qui ha preferit no fer declaracions al respecte i no donar "més importāncia" a aquest tema.

L'entrevista completa als dos candidats a les primāries de TxA:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800