Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 27.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Sra. Tomasa: 'Venim a Garrinada a bolcar l'energia de la Tomasa'

De l'electrōnica més moderna i la música llatina més antiga, neix el directe inesgotable de La Sra. Tomasa que retorna a Garrinada

sratomasa_faldogran

La Sra. Tomasa va formar part del cartell de Garrinada del 2015 i enguany tornen per presentar el disc 'Nuestra Clave' perō "amb moltes sorpreses inčdites que ens reservem pel directe", tal i com ha explicat el seu vocalista, Pau Lobo, a Rādio Argentona. La Sra. Tomasa és avui més madura: ha viatjat, ha begut de moltes fonts que ha anat integrant, i així és com ha creat una proposta musical única. Així mateix l'edat no ha afectat la reina de la fusiķ, que ho segueix demostrant en el seu inesgotable directe, i a més, l'any que ve veurā la llum el seu tercer disc. 

Pau Lobo explica que el grup va néixer a l'čpoca del mestissatge. Es tracta de la música que inicialment van adoptar, perō van tenir la necessitat de crear un so diferent i trobar el seu estil. El grup ho va aconseguir "fusionant l'electrōnica més moderna que inclou trap, drum and base, dubstep amb música llatina com més antiga millor, dit d’altra manera, és el Tomassa Style", ha afirmat. Enguany han publicat alguns vídeos on versionen les seves prōpies canįons "amb una banda ampliada i colˇlaboracions, és a dir, amb un altre vestit i un altre color", explica Lobo. 

Escolta l'entrevista:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800