Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 27.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Sra. Tomasa: 'Venim a Garrinada a bolcar l'energia de la Tomasa'

De l'electrònica més moderna i la música llatina més antiga, neix el directe inesgotable de La Sra. Tomasa que retorna a Garrinada

sratomasa_faldogran

La Sra. Tomasa va formar part del cartell de Garrinada del 2015 i enguany tornen per presentar el disc 'Nuestra Clave' però "amb moltes sorpreses inèdites que ens reservem pel directe", tal i com ha explicat el seu vocalista, Pau Lobo, a Ràdio Argentona. La Sra. Tomasa és avui més madura: ha viatjat, ha begut de moltes fonts que ha anat integrant, i així és com ha creat una proposta musical única. Així mateix l'edat no ha afectat la reina de la fusió, que ho segueix demostrant en el seu inesgotable directe, i a més, l'any que ve veurà la llum el seu tercer disc. 

Pau Lobo explica que el grup va néixer a l'època del mestissatge. Es tracta de la música que inicialment van adoptar, però van tenir la necessitat de crear un so diferent i trobar el seu estil. El grup ho va aconseguir "fusionant l'electrònica més moderna que inclou trap, drum and base, dubstep amb música llatina com més antiga millor, dit d’altra manera, és el Tomassa Style", ha afirmat. Enguany han publicat alguns vídeos on versionen les seves pròpies cançons "amb una banda ampliada i col·laboracions, és a dir, amb un altre vestit i un altre color", explica Lobo. 

Escolta l'entrevista:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800