Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 25.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Roba Estesa: 'Tenim moltes ganes d'anar a la Garrinada'

Roba Estesa és un grup festiu i reivindicatiu que després de trencar els esquemes del panorama musical arriba a Garrinada amb el seu segon disc "Desglaç"

robaestesa_faldogran

Roba Estesa actuarà per primera vegada a la Garrinada on presentaran el seu segon treball "Desglaç" amb un directe festiu i reivindicatiu. Aquest grup format íntegrament per dones, tornen a la càrrega després de l'èxit "Descalces", disc que van presentar en més d'un centenar de concerts i que els ha permès trepitjar cada vegada escenaris més grans i amb més públic. Per això "el nou disc és menys íntim i amb una densitat sonora molt més ample", com explica la seva cantant Gemma Polo. A més, les originàries del Camp de Tarragona han incorporat a la maresmenca Helena Bantulà que amb el so de la guitarra elèctrica ha aportat contundència.  

Gemma Polo ha explicat que "les lletres són feministes perquè formem el nostre dia a dia des d'aquest marc teòric i ens hem proposat generar imatges d'una lluita que és diversa i transversal". A diferència del primer treball que recopilava algunes de les cançons que havien compost des del seu inici, aquest disc l'han parit des de zero i "el procés de creació ha estat col·lectiu en la seva màxima mesura". A més, hi han col·laborat grups com Mafalda, Germà Negre, El Diluvi, Mireia Vives i Borja Penalba, Alidé Sans i Ebri Knight.

Escolta l'entrevista:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800