Notícies
Publicat el 19.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Festa Major d'Argentona serà, de nou, memorable

Ja podeu consultar la programació i tota la informació de la festa a www.argentona.cat/festamajor2018

De l'1 al 6 d'agost Argentona tornarà a exhibir tot el seu potencial cultural i festiu i el dinamisme que caracteritza aquesta vila inquieta per brindar una altra Festa Major inoblidable. 

Sis dies intensos de concerts, espectacles i activitats per a totes les edats que se succeiran a diversos escenaris del centre d'Argentona. L'Ajuntament, amb el suport del teixit associatiu, els voluntaris i establiments col·laboradors, presenta una Festa Major d'estiu amb propostes de qualitat i en què no hi faltaran les cites més esperades i multitudinàries, com la Nit Boja, els grans concerts de la Plaça Nova, la Xeringada o les propostes esportives de la Cursa i Bicicletada popular. De nou, la reconstrucció de l'episodi històric de la Nit de Tapapous o la consolidació de Can Doro com a espai de propostes per al públic que ronda la quarantena, son altres dels accents destacats d'aquesta Festa Major.

Festa major i molt més

I perquè la programació de la Festa Major sigui encara més rotunda, la setmana arriba acompanyada d'un gran arsenal d'activitats complementàries, com l'Argentast, la Fira de gastronomia local i cervesa artesana que va ser un èxit rotund l'any passat, a més de la Mostra d'Artesania, la Festa del Càntir el dissabte 4 d'agost, o Garrinada, el festival jove que tindrà enguany en el concert d'Els Catarres un dels seus principals reclams.

El fet que els dies més forts coincideixin en cap de setmana conviden a pensar que seran moltes més les persones, de poblacions veïnes i d'altres punts més llunyans, que triaran una vegada més Argentona per gaudir amb l'oferta festiva d'aquest inici del mes d'agost. L'Ajuntament continuarà fent esforços per millorar els serveis i l'atenció als veïns i visitants que s'acostin a la Festa Major, habilitant una àmplia zona d'aparcament vigilat a la carretera C-1415c, a la ronda de Llevant. A més, un any més s'instal.larà un estand d'informació al carrer Gran, que servirà també de punt de venda del marxandatge de la Festa Major, així com la tasca de voluntaris per atendre qualsevol consulta i assegurar el millor desenvolupament possible de les activitats, i es reforçaran els WC portàtils al carrer.

Podeu consultar tota la programació i tota la informació d'interès de la Festa Major d'Argentona 2018 al següent enllaç

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800