Ets emprenedor? Vols constituir-te com a empresa? Acosta't al servei de promociˇ econ˛mica

Iniciar el teu projecte, desenvolupar la idea i dur-la a terme forma part d'una cursa de fons en la que haurem de salvar molts obstacles. Per fer-la una mica mÚs senzilla, des de Quatre Ribes t'acompanyem en tot el procÚs i posem a la teva disposiciˇ eines i propostes de treure el mÓxim profit al teu negoci.

Els ajuntaments d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Ďrrius aposten per la feina que fan les persones emprenedores dins del teixit empresarial local. Aix˛ fa que tothom qui vulgui emprendre pugui adrešar-se al Punt d'Atenciˇ per Emprenedors (PAE). Aquest servei els assessorarÓ a l'hora d'emprendre amb el seu projecte, des de la creaciˇ d'un pla d'empresa, l'accÚs a ajudes i subvencions pel seu negoci o formaciˇ per persones emprenedores.

Per˛ potser un dels serveis mÚs interessants que s'ofereix des del PAE Ús la possibilitat de facilitar la constituciˇ i legalitzaciˇ d'una empresa amb un sistema electr˛nic, rÓpid, eficient i gratu´t. GrÓcies a aquest sistema les persones emprenedores podran gaudir d'un gran estalvi, tant de temps com de diners, ja que es podran donar d'alta com a empresari/a individual el mateix dia i com a societat mercantil en un mÓxim de 7 dies.

Des de Quatre Ribes creiem en la importÓncia dels emprenedors, per aix˛ l'acompanyament en les primeres passes del projecte s'allarga en el temps i busca la consolidaciˇ de les empreses. Tant si tot just comences a gestar la teva idea de negoci, si estÓs fent les primeres passes o si ja fa un temps que rodes, a Quatre Ribes volem acompanyar-te.

Si voleu crear una empresa, acosteu-vos a qualsevol dels ajuntaments que formen part de la mancomunitat de Quatre Ribes i informeu-vos!

Ajuntament d'Argentona
Servei de Promociˇ Econ˛mica (SEMPRE)
c/ Gran, 61
937974900
sempre@argentona.cat

Informaciˇ publicada el 26 de juny de 2018