Notícies
Publicat el 07.02.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Presentació del pla del verd urbà d'Argentona
plaverdurba2018
El dilluns 19 de febrer se celebrarà un acte obert a la ciutadania per presentar aquesta eina de planificació per a la millora dels espais verds i l'arbrat del municipi

El proper dilluns 19 de febrer, a les 19 hores al Saló de Pedra, l´Ajuntament d´Argentona presentarà el pla director del verd urbà, una eina de planificació i gestió per a la millora dels espais verds i l´arbrat del municipi. Aquest document, que ha estat elaborat per l´empresa especialitzada Eliseupaisatgista, defineix les línies d´actuació per assegurar una millora quantitativa i qualitativa del verd urbà així com una major eficiència en la seva gestió.

El Pla del Verd Urbà permet  conèixer l´estat i les possibilitats de les zones verdes del municipi, alhora que n´estructura la seva gestió perquè aquesta sigui més eficient. El treball inclou un inventari i diagnosi dels espais verds i de l´arbrat, així com propostes de planificació i gestió pel seu manteniment i millora.

Entre les línies d´actuació destaca l´organització del servei de gestió de l´arbrat, la redefinició de l´arbrat viari i del verd urbà general. A més, també s´inclou una planificació de les actuacions i accions a realitzar en el futur.

L´acte, obert a tothom, comptarà amb la presència de representants del govern, com el regidor d´Espai Públic i Obres, Pere Móra, així com tècnics de l´Ajuntament d´Argentona

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800