Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Nova imatge
L'Ajuntament d'Argentona renova la seva imatge corporativa
S'ha actualitzat el logotip institucional i s'ha creat una marca de poble per a promocionar la vila i els seus serveis

L'Ajuntament d'Argentona compta des d'aquest inici d'any 2018 amb nova imatge corporativa. Amb l'objectiu de modernitzar i unificar els criteris d'ús de la imatge de l'Ajuntament, s'ha impulsat un nou manual d'identitat visual que fixa les directrius d'aplicaciķ de la nova imatge de l'Ajuntament. Aprofitant el canvi també s'ha dissenyat una marca de poble "Argentona: Font de Vida", que servirā per a la promociķ interna i externa d'Argentona, els serveis del municipi i aquells trets identitaris i valors del municipi, i s'ha creat una nova imatge per Rādio Argentona.

Nous logos

El nou logotip institucional dķna major protagonisme al palmķ, un dels elements més característics de l'escut d'Argentona, que se situa com a símbol central, envoltat per les quatre barres i la corona mural que identifica Argentona com a vila. Es manté el color verd com a referčncia cromātica, amb una tonalitat més viva que l'anterior logo, i amb la voluntat d'accentuar la vitalitat i entorn natural d'Argentona.

Pel que fa a la marca de poble s'ha jugat amb un símbol que recorda la forma d'una fulla o d'una gota d'aigua, en alˇlusiķ a la riquesa natural d'Argentona, i en combinaciķ amb la lletra A d'Argentona.La imatge principal té com a eslķgan "font de vida", perō també s'han fet diverses versions en colors diferents per accentuar alguns valors i āmbits del municipi, com el medi ambient, la solidaritat, la cultura, entre d'altres.

Les noves imatges institucionals es poden consultar i descarregar a la secciķ Identitat Visual d'aquest web clicant al següent enllaį

Publicat el 08.01.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter