Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 27.12.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La casa Puig i Cadafalch recupera la seva façana original
Puig i Cadafalch - desembre 2017
Finalitza la fase 2.2 de les obres, que han suposat una important millora de l'envoltant i els elements exteriors de la casa 

Coincidint amb les festes de Nadal ha culminat l'actuació de la fase 2.2 de les obres de rehabilitació de la casa Puig i Cadafalch d'Argentona. Aquesta darrera actuació s'ha concentrat en els darrers tres mesos i ha suposat una notable transformació i millora estètica de l'edifici.

Amb un pressupost de 519.360 euros, aquesta subfase ha servit per a la recuperació de l'envoltant exterior, amb la rehabilitació d'alguns dels elements més característics de la façana, les estructures de fusta com les tanques i tancaments, o la pèrgola, tot un símbol de la casa, així com d'altres elements ornamentals. Aquesta intervenció ha permès recuperar ja bona part de la imatge exterior de la casa, així com la seva significació urbana.

L'Ajuntament d'Argentona ja treballa en la sol·licitud d'una nova subvenció per tal de fer front a la següent fase de les obres, que abordarà la rehabilitació interior de l'edifici.

Escolta l'entrevista al regidor de Patrimoni, Àngel Puig, a Ràdio Argentona:

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800