Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Pavellķ antic
La remodelaciķ del pavellķ antic, a punt de comenįar
La proposta va ser una de les guanyadores al procés participatiu del pressupost municipal

L´Ajuntament d´Argentona iniciarā en els propers dies les obres de remodelaciķ del pavellķ antic, a la zona esportiva Raül Paloma, una de les propostes que va resultar guanyadora del procés participatiu del pressupost municipal celebrat l´any passat.

La remodelaciķ del pavellķ antic, que estā previst es pugui prolongar uns dos mesos, consistirā en la millora i substituciķ de diversos elements i materials de la instal•laciķ. D´una banda es renovaran les cistelles de bāsquet. El model serā retrāctil i penjat de l´estructura, amb un sistema d´elevaciķ elčctric. També es repintarā el sostre i tota l´estructura metāl•lica i laterals, a més d´un sanejament de les zones degradades per l´ōxid. En una segona fase es repintaran tots els murs dels blocs de formigķ, la passarel•la d´accés i portes d´emergčncia.

Un dels canvis més destacats serā la instal.laciķ de parquet esportiu de fusta, que implicarā un important canvi estčtic, així com un augment del comfort i l´experičncia dels usuaris. I la darrera de les millores arribarā amb la substituciķ de la megafonia per un nou equip i que donarā servei als dos pavellons.

Tot i que la partida del pressupost participatiu no cobria el total de l´actuaciķ prevista, l´Ajuntament es va comprometre a obrir una nova partida fins a completar el cost de l´obra. L´adjudicaciķ s´ha resolt finalment per un total de 184.379 euros, IVA inclōs.

Publicat el 29.09.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter