Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Jocs infantils
L'Ajuntament licita la remodelaciķ de diversos parcs i zones de joc infantils
Aquesta va ser una de les propostes guanyadores en el procés participatiu del pressupost participatiu de l'any passat

L’Ajuntament d’Argentona ha licitat el projecte de remodelaciķ de parcs infantils, que comptarā amb una partida de 70.000 euros i que permetrā abans de finalitzar aquest 2017 la renovaciķ dels espais de jocs a les places del Molí, del Memorial Democrātic, a la zona esportiva Raül Paloma i al veīnat del Cros. A aquest pressupost s’haurā d’afegir el cost de retirada dels elements antics, l’adequaciķ i el condicionament d’aquests espais.

Els models de jocs escollits estan realitzant amb acer inoxidable, combinant amb elements de fusta i d’altres materials resistents com cordes i d’altres.

Quč s’hi farā?
  • A la plaįa del Molí es preveu instal•lar diversos elements de joc, adreįats a nens i nenes entre els 4 i els 14 anys. 
  • A la plaįa del Memorial Democrātic s’hi ubicarā un circuit d’equilibris per a nens d’entre 2 i 8 anys. 
  • A la zona esportiva Raül Paloma s’instal•laran jocs infantils per a nens entre 1 i 8 anys, amb elements gronxadors, tobogan i un circuit d’equilibris.
  • Al veīnat del Cros s’apostarā per un conjunt d’elements de fitness i salut, adreįat especialment a adolescents i joves, format per barres i diversos elements d’equilibri esportiu i per a exercicis de forįa.


En paral•lel, l’Ajuntament d’Argentona ha encarregat un informe sobre l’estat i usos de tots els parcs infantils del municipi que determini les prioritats d’actuaciķ per a la millora i la renovaciķ d’aquests espais, atenent també a l’entorn i les necessitats dels usuaris habituals d’aquestes places, que permeti elaborar un pla d’inversions a mig termini per adequar tots els espais de joc infantils de la vila.

A aquestes actuacions cal afegir també el projecte de remodelaciķ integral de la plaįa Montserrat i el seu entorn que, amb un pressupost de prop de 600.000 euros, estā previst que s’iniciī a comenįaments de l’any vinent.

Publicat el 28.09.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter