Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Fm 2017 v2
Argentona estā de Festa Major!

Podeu veure una āmplia galeria d'imatges d'aquests dies a www.flickr.com/argentona i tota la programaciķ aquí 

Argentona ha donat el tret de sortida oficial a quatre intensos dies d'activitats gairebé sense descans, amb una imponent programaciķ d'activitats i propostes musicals, culturals i lúdiques per a grans i petits.

Els 25 anys dels Diables d'Argentona, el pregķ a cārrec d'Argentona Bocs, la reediciķ de la Nit de Tapapous, l'oferta musical de Can Doro o la Summerfest infantil seran alguns dels fets més remarcables d'aquesta ediciķ 2017, que tindrā de nou la plaįa Nova com a principal base d'operacions. La Festa Major arriba ben acompanyada, amb la fira de degustaciķ de gastronomia local, cervesa artesana i artesania, l'Argentast, que obrirā a l'Avinguda Puig i Cadafalch del 4 al 6 d'agost.

També Garrinada es presenta amb un excelˇlent cartell per fer vibrar les nits més joves d'aquesta Festa Major. El dia 4, festivitat local de Sant Domingo, la Festa del Cāntir i la seva programaciķ tradicional al voltant d'aquesta peįa, com la popular Aixecada de Cāntirs, seran altres reclams que conviden a sortir al carrer i escapar-se a gaudir amb l'abundant ventall de possibilitats que oferirā Argentona durant tot el que queda de setmana.

Tota la programaciķ la podeu consultar al següent enllaį i també podeu visitar la galeria d'imatges d'aquesta Festa Major a www.flickr.com/argentona

Publicat el 03.08.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter