Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Esteve Canal
Esteve Canal i Gual, fill predilecte d'Argentona
L'Ajuntament d'Argentona distingeix a títol pōstum qui fķu alcalde del municipi entre 1987 i 1991 i persona molt vinculada al teixit associatiu del municipi

A les portes de la Festa Major d'Argentona, aquest dimecres el Salķ de Pedra ha acollit l'acte de reconeixement d'Esteve Canal i Gual com a fill predilecte d'Argentona.

La peticiķ, impulsada per diverses entitats del municipi, com el Centre Parroquial, Centre d'Estudis Argentonins, la Parrōquia de Sant Juliā o la Fundaciķ Llar Santa Anna, va ser ratificada per unanimitat pel ple municipal de l'Ajuntament d'Argentona.

L'acte, conduīt per Bernat Calvo, que ha repassat la seva biografia, ha comptat amb la participaciķ de l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo; el regidor de Cultura, Āngel Puig, companys d'Ajuntament i diverses integrants de l'equip femení a qui va entrenar Canal al Colˇlegi Immaculada Concepciķ i que va assolir grans čxits esportius a la dčcada dels 50 i 60. Tots ells han volgut destacar la gran energia vital i la seva implicaciķ i compromís amb diverses entitats de la vila, a banda de la seva aportaciķ al consistori. També s'ha subratllat la seva vessant literāria, que el va portar a publicar diversos llibres.

L'acte ha finalitzat amb el lliurament del diploma, una insígnia i un ram de flors a la vídua d'Esteve Canal, acompanyada de les seves filles.

Publicat el 02.08.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter