Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Consulta Participaciķ Ciutadana
Ja es pot votar a la consulta ciutadana del Pressupost municipal

Fins al 30 de setembre les persones empadronades majors de 16 anys i aquelles amb alguna propietat poden participar a www.argentona.cat/consulta

Fins al 30 de setembre totes les persones empadronades majors de 16 anys i aquelles amb alguna propietat al municipi poden participar a la consulta ciutadana del Pressupost Participatiu, que determinarā el destí de 500.000 euros del proper pressupost municipal.

Com votar

Participar és molt fācil. Només cal accedir des de qualsevol ordinador, tauleta o telčfon mōbil a l'aplicatiu www.argentona.cat/consulta, posar el número de DNI i un password que cada votant pot solˇlicitar via SMS al mōbil o per correu electrōnic. També pots votar acostant-te a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona o a l'Oficina municipal del Cros.

La consulta permet escollir un māxim de tres propostes entre els deu projectes finalistes, ordenant-les per ordre de prioritat.

Per a més informaciķ pots visitar el web del pressupost participatiu. Si tens algun dubte o suggeriment pots adreįar-te també a la regidoria de Participaciķ Ciutadana, a l'Ajuntament d'Argentona (c/ Gran, 59), al telčfon 93 797 49 400 o al correu electrōnic participacio@argentona.cat.


Escolteu l'entrevista de Rādio Argentona al regidor de Participaciķ Ciutadana i Transparčncia, Guillem Saleta:

Publicat el 01.08.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter