Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

SEMPRE
Notícies
L'Ajuntament oferirà ajuts a empreses i nous emprenedors del municipi
El programa Argentona Impuls activa una bossa de subvencions per valor de 34.000 euros per contribuir a la reducció de l'atur

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona, mitjançant el programa Argentona Impuls per al foment de l'ocupació i de suport al teixit empresarial d'Argentona, ha activat una bossa de subvencions per valor de 34.000 euros per afavorir la contractació i l'inici d'activitat amb l'objectiu de contribuir a la reducció de la taxa d'atur.

Hi haurà dues línies d'ajuts: La primera orientada al foment de l'ocupació i que s'adreçarà a aquelles empreses amb activitat a Argentona que contractin per un període mínim de sis mesos persones aturades empadronades al municipi i que estiguin inscrites al SOC, així com aquelles que transformessin en indefinits els contractes temporals realitzats durant l'any 2016. I un segon paquet de subvencions per a aquelles persones desocupades que iniciïn una activitat com a autònoms o s'incorporin com a socis a una cooperativa de treball, ja existent o de nova creació.

Les sol.licituds es podran presentar fins al proper 31 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament d'Argentona. Per a més informació podeu adreçar-vos al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (c/ Gran, 61), trucant al 937974900 o enviant un correu electrònic a sempre@argentona.cat.

Als següents enllaços podràs descarregar els fulls de sol·licitud:

Informació publicada el 9 d'octubre de 2017

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: