Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Garrinada web
L'Ajuntament aprova un protocol contra les agressions sexistes a les festes
El document defineix les pautes a seguir i principis d'actuaciķ per abordar la sensibilitzaciķ, prevenciķ, atenciķ i detecciķ d'aquest tipus de violčncia

L’Ajuntament d’Argentona va aprovar aquest dilluns en el ple municipal de juliol el protocol contra les agressions sexistes a les Festes Majors d’Argentona, un document que pretén esdevenir una eina útil per a la intervenciķ en episodis d’agressions sexistes a les festes, amb accions que van des de la sensibilitzaciķ, la prevenciķ, la detecciķ i l’atenciķ a aquest tipus d’agressions i comportaments.

L’any passat es va impulsar ja una campanya de sensibilitzaciķ  coincidint amb la festa major d’estiu, i que ha avanįat enguany amb l’elaboraciķ d’aquest protocol.

Entre algunes de les accions previstes, es fixa per exemple la instal•laciķ de cartelleria als espais festius en quč es rebutja expressament  les conductes d'assetjament, les agressions i qualsevol tipus de violčncia. També es defineixen les persones de referčncia a les barres de bar, així com els diversos agents implicats que participen en el protocol. També se senyalitza i es publiquen les pautes i línies d’actuaciķ a seguir. El document estableix un seguiment i avaluaciķ, i la preservaciķ de garanties i principis en tots aquests episodis d’agressiķ sexista, com: el respecte i protecciķ, confidencialitat, dret a la informaciķ, diligčncia i celeritat i col•laboraciķ.

Podeu consultar el document al següent enllaį

Publicat el 10.07.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter